Workshop-ul #SusținemIntegrarea

În workshop-ul #SusținemIntegrarea studenții de la specializarea Asistență Socială – Anul III, din cadrul Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași au trăit diferite situații din viața unei persoane cu dizabilități cu ajutorul unor jocuri interactive, avînd ca scop creșterea gradului de conștientizare și de implicare a comunității în integrarea socială a persoanelor cu dizABILITĂȚI.

Într-o atmosferă participativă, destinsă, tinerii au căpătat noi cunoștințe despre viața persoanelor cu dizabilități în societatea noastră, despre importanța accesibilității în procesul de integrare și despre potențialul celor cu abilități diferite care trebuie valorificat în dezvoltarea unei societăți incluzive.

Feedback-ul participanților a fost impresionant și ne bucurăm să fim parte din acest proiect, în cadrul căruia ne vom implica și în viitoare acțiuni ??

–––
Acțiunea e parte din proiectul DA-IS Club (Club de Dezvoltare a Autonomiei și facilitare a Integrării Sociale) derulat de Asociația Nevăzătorilor Iași, proiect în care Asociația euRespect este partener, alături de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – #FONTIS și care se desfășoară sub egida Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020.

#Accesibilitate=#ViațăActivă
#SusținemIncluziunea#IncluziuneaContează#rISeUp#rISeUpNordEst#Iași#CredeÎnOrașulTău#ImplicareaFaceDiferența#ICTR

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *