Susținem campania #ParchezNuBlochez!

Voluntarii noștri, Lucian Pavel și Ștefan Ivanov, au participat ieri la acțiunea de informare și conștientizare #ParchezNuBlochez organizată de CIVICA pe Aleea Tudor Neculai din Iași. Au distribuit pliante informative și au vorbit cu șoferii din această zonă.
Alături de echipa de voluntari a fost și un echipaj al Poliției Locale, care a dat avertismente șoferilor care au parcat neregulamentar, pe pietonal.
Este o situație des întîlnită în oraș, din păcate, și este nevoie de o implicare comună pentru a fi eliberate trotuarele pentru siguranța pietonilor, a persoanelor cu dizabilități și a părinților cu cărucioare de copii. Șoferii să se responsabilizeze și să parcheze regulamentar, iar autoritățile locale să gestineze eficient spațiul public astfel încît șoferii să aibă unde parca, fără să afecteze pietonii.
Felicităm organizatorii și voluntarii implicați! 👏
Asociațiile implicate: CIVICA, euRespect și Asociația Real Sports – Educație pentru Sport și Sănătate sînt membre APTA – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași, alianță prin intermediul căreia ne concentrăm eforturile pentru dezvoltarea unui oraș mai prietenos cu cetățenii săi.
》Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020
Foto: Gabriel Lazăr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *