Am accesat un mini-grant pentru asociație și beneficiarii noștri

? Ne bucurăm să anunțăm că am reușit să accesăm un mini-grant în cadrul apelului lansat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile împreună cu e-distribuție, adresat asociațiilor care lucrează cu și pentru persoanele cu dizabilități.

 

?‍??️ Finanțarea nerambursabilă obținută ne-a ajutat să achiziționăm două rampe pliabile pe care le vom utiliza în cadrul acțiunilor noastre, pentru accesarea spațiilor fără adaptări pentru utilizatorii de scaun rulant. În plus, sprijinul financiar a fost utilizat pentru achiziționarea unei imprimante multifuncționale profesionale si a unor piese de birotică, ce ne vor fi de mare ajutor în eficientizarea activităților pe care le realizăm în sprijinul beneficiarilor noștri.

 

? Le mulșumim inițiatorilor acestui program pentru sprijinul acordat ONG-urilor ce activează în domeniile ce vizează categoriile vulnerabile! Împreună continuăm să facem binele de dragul binelui și muncim, pas cu pas, pentru șanse egale și viață activă într-o societate incluzivă, ce promovează și valorifică potențialul persoanelor cu nevoi speciale.

#FDSC #ONG #abilitămdizabilitatea #EDistribuțieMuntenia #IncluziuneaContează #ImplicareCivică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *