3,5% pentru inițiative responsabile!

NOUL formular vă permite acum să direcționați 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține inițiativele euRespect, iar data finală de depunere a formularelor este 15 MARTIE 2020! Vă mulțumim pentru susținerea voastră constantă și vă invităm să ne fiți alături și în această campanie! Sprijinul vostru este esențial în activitatea noastră și avem încredere că ne veți fi alături.

Astfel veți contribui în continuare la dezvoltarea de inițiative de promovarea a abilităților persoanelor cu diZABILITĂȚI, acțiuni de conștientizare și susținere a drepturilor acestora în vederea dezvoltării unei societăți incluzive. Tot ce trebuie să faceți: – descărcați formularul – completați-l, avem un model de completare pe site-ul nostru – aveți acum posibilitatea să direcționați 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rînd, pentru aceasta bifați punctul II.2 al formularului – contactați-ne și vom depune noi formularul la ANAF sau îl puteți depune personal la agenția fiscală de care aparțineți.

În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică. Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc.

Vă mulțumim! 🙏 Împreună putem face mai mult! #SusținemIncluziunea #IncluziuneaContează #Accesibilitate=#ViațăActivă www.euRespect.ro
Susține proiectele responsabile!

NOUL formular vă permite acum să direcționați 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține inițiativele euRespect, iar data finală de depunere a formularelor este 15 MARTIE 2020! Vă mulțumim pentru susținerea voastră constantă și vă invităm să ne fiți alături și în această campanie! Sprijinul vostru este esențial în activitatea noastră și avem încredere că ne veți fi alături.Astfel veți contribui în continuare la dezvoltarea de inițiative de promovarea a abilităților persoanelor cu diZABILITĂȚI, acțiuni de conștientizare și susținere a drepturilor acestora în vederea dezvoltării unei societăți incluzive.Tot ce trebuie să faceți:- descărcați formularul: http://bit.ly/Formular_euRespect- completați-l, avem un model de completare pe site-ul nostru: www.eurespect.ro/3-5-pentru-eurespect – aveți acum posibilitatea să direcționați 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rînd, pentru aceasta bifați punctul II.2 al formularului- contactați-ne și vom depune noi formularul la ANAF sau îl puteți depune personal la agenția fiscală de care aparțineți.În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică.Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc. Vă mulțumim! 🙏 Împreună putem face mai mult!#SusținemIncluziunea #IncluziuneaContează#Accesibilitate=#ViațăActivă | Alex Luchici www.euRespect.ro

Publicată de euRespect pe Vineri, 24 ianuarie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *