3,5% pentru euRespect

LOGO euRespect_Proiecte responsabile

Asociația euRespect dezvoltă initiative ce au în vedere grupurile defavorizate, intergrarea în societate a persoanelor cu dizABILITĂȚI, respect pentru mediu şi pentru iniţiativele ecologice, organizarea şi implicarea în activităţi de tineret, încurajarea toleranţei şi a ajutorului reciproc. Pornim de la convingerea că schimbările mari pot fi făcute prin iniţiative punctuale şi coerente, cu implicare civică şi convingere etică.

Dacă dorești să sprijini activitatea Asociației euRespect, completează și depune Formularul 230 ce conține datele precompletate ale Asociației pînă la data de 25 mai 2022:


1. DESCARCĂ aici Formularul 230
 dacă ai avut în 2021: 

  • venituri din salarii și asimilate salariilor;
  • venituri din pensii de peste 2000 de lei;
  • venituri din activităţi independente/activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit;
  • venituri din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
  • venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decît cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
  • venituri din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

2. Completează cu datele personale, cu majuscule și semneză conform modelului de completare.

Ai posibilitatea să direcționezi 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rînd pentru susținerea proiectelor Asociației euRespect.

3. Scanează/fotografiază declarația și trimite-o pe adresa de mail asociația.eurespect@gmail.com. Ne ocupăm noi de depunerea acesteia la ANAF.

Dacă ai drum la administrația financiară de care aparții, poți depune declarația 230 direct la registratură. Adresele administrațiilor financiare pot fi consultate aici.

Pentru sprijin în completarea formularelor sau depunerea formularelor,

ne puteți contacta la numărul 0726 788 515 sau scriindu-ne pe asociația.eurespect@gmail.com

Vă mulțumim pentru susținere!

descarca

 

 

Susține proiectele responsabile!

NOUL formular vă permite acum să direcționați 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține inițiativele euRespect, iar data finală de depunere a formularelor este 15 MARTIE 2020! Vă mulțumim pentru susținerea voastră constantă și vă invităm să ne fiți alături și în această campanie! Sprijinul vostru este esențial în activitatea noastră și avem încredere că ne veți fi alături.Astfel veți contribui în continuare la dezvoltarea de inițiative de promovarea a abilităților persoanelor cu diZABILITĂȚI, acțiuni de conștientizare și susținere a drepturilor acestora în vederea dezvoltării unei societăți incluzive.Tot ce trebuie să faceți:- descărcați formularul: http://bit.ly/Formular_euRespect- completați-l, avem un model de completare pe site-ul nostru: www.eurespect.ro/3-5-pentru-eurespect – aveți acum posibilitatea să direcționați 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rînd, pentru aceasta bifați punctul II.2 al formularului- contactați-ne și vom depune noi formularul la ANAF sau îl puteți depune personal la agenția fiscală de care aparțineți.În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică.Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc. Vă mulțumim! ? Împreună putem face mai mult!#SusținemIncluziunea #IncluziuneaContează#Accesibilitate=#ViațăActivă | Alex Luchici www.euRespect.ro

Publicată de euRespect pe Vineri, 24 ianuarie 2020

Imagini cu activitatea euRespect din campaniile anterioare:


foto 2% 2