#ZiuaMondialăFărăMașini la Iași

#ZiuaMondialăFărăMașini a transformat centrul Iașului într-un mare playground pentru ieșenii de toate vîrstele, într-un loc care a unit comunitatea prin tot felul de activități interactive preț de o zi.

Ne bucurăm că am fost și noi parte din peisajul ăsta dinamic prin euRespect și Asociația Nevăzătorilor Iași, alături de celelalte cîteva zeci de ONG-uri ieșene care au făcut din Iașul fără mașini. Mergi cu noi! o zi memorabilă!

La standul nostru am avut instalate expozițiile „Iașul accesibil pentru toți” cu elemente de accesibilitate explicate pentru public și „Arta, dincolo de limite” prin care am prezentat cîteva opere ale unor artiști cu dizABILITĂȚI. Lumea a fost atrasă și de turul ghidat „Experience the darkness”, pe care l-au oferit voluntarii asociației nevăzătorilor.

În lipsa mașinilor, a fost o zi de respiro pentru centrul orașului și de bucurie evidentă pentru ieșeni. S-a circulat pe bulevarde cu biciclete, trotinete, role și alte mijloace eco-friendly de transport. Am fost și cîteva persoane în scaune rulante, active și electrice și a fost o senzație aparte să avem șoselele pentru noi.

Round of 👏👏 pentru organizatori și să mai avem parte de astfel de evenimente peste an! 

» Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020 » CIVICA #IaşulAccesibilPentruToți DA-IS Club #EuropeanMobilityWeek #Accesibilitate=#ViațăActivă #SusținemIncluziunea #IncluziuneaContează #rISeUp #rISeUpNordEst #Iași #CredeÎnOrașulTău #ImplicareaFaceDiferența #ICTR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *