Lansarea Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020

Sîntem convinși că ați auzit deja, Iașul a cîștigat titlul de Capitală a Tineretului din România iar pe 2 mai 2019 va prelua titulatura oficială ce va da startul unui program ambițios care va fi implementat de organizațiile de tineret din județul Iași.

Ne bucurăm să putem spune că Asociație euRespect este parte ca membru co-fondator din structura de tineret ce va derula programul Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020, denumită Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS.

În momentul de față FONTIS are 33 de membri, fiind cea mai mare structură județeană de tineret din țară ce are ca viziune „Iașul ca un oraș în care implicarea voluntară a fiecărui tînăr este recunoscută, apreciată și dezvoltă într-un mod ireversibil sentimentul de apartenență față de comunitate.”

Vă invităm la lansarea ce va avea loc joi, pe 2 mai și vă încurajăm totodată să vizitați și să vă înscrieți pe pagina oficială a evenimentului » Lansare Program „Iași – Capitala Tineretului din România“

Programul va include:

12:00 – Conferința de presă și semnarea Acordului de Cooperare privind implementarea Programului de Capitală a Tineretului din România, acord semnat între Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS, organism care va implementa Programul ICTR 2019-2020, Primăria Municipiului Iași, care va asigura co-managementul Programului, și Guvernanța Programului „Capitala Tineretului din România” (Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul PONT și BCR). Loc: Sala „Vasile Pogor” din cadrul Primăriei Municipiului Iași.

13:30 – Lansarea Tramvaiului Tinerilor, pictat de tinerii de la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” (Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi) și Facultatea de Arte Vizuale și Design (Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iasi), coordonați de Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi. Loc: Rond Târgu Cucu.

14:15 – Dezvelirea totemului #rISeUp. Loc: bulevardul Ștefan cel Mare, în fața Palatului Culturii.

21:00 – Petrecerea de lansare a Programului ICTR 2019-2020. Loc: BarB2 (zona Cub, fosta Zona).

Vă așteptăm cu drag!

AICI găsiți Programul #ICTR

#rISeUp #Iași #CredeÎnOrașulTău #ZiuaNaționalăATineretului #euRespect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *