Dăm continuitate proiectului „Arta, dincolo de limite”

Duminică, la una dintre întîlnirile organizate de Asociația EVIS din Iași am prezentat expoziția „Arta, dincolo de limite” ce conține operele unor artiști cu dizABILITĂȚI. Picturile și ideea expoziției au fost foarte apreciate astfel încît am hotărît să lansăm expoziția într-un eveniment în comun mai amplu, prin care să dăm o vizibilitate cît mai mare cauzei persoanelor cu nevoi speciale.

Galeria a fost expusă deja în Spitalul Providența, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași și Palas Mall, dar intenționăm să dăm continuitate proiectului și să o expunem în mai multe locuri frecventate de publicul ieșean.

Expoziția face parte din proiectul „Arta, dincolo de limite” înscris de euRespect în competiția Swimathon de anul trecut.

Scopul proiectului este acela de a promova abilitățile persoanelor cu dizabilități în spațiul public și de a îmbunatăți imaginea acestora prin prezentarea unor modele motivaționale, în vederea creării unei societăți incluzive, bazată pe valori umane universale.

————-

Susține în continuare proiectele responsabile direcționînd 2% din impozitul pe venit către Asociația euRespect! Fii alături de noi și în 2017!

Descarcă formularul >> http://bit.ly/2kiOOzQ completează-l și depune-l la Administrația Fiscală a localității tale de domiciliu sau scrieți-ne și îl vom depune noi. Mai multe detalii despre activitățile euRespect și campania 2% găsești accesînd acest link: www.eurespect.ro/2-pentru-eurespect

Mulțumim!

evis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *