3,5% pentru euRespect

În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică.

Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc.

  Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcționarea către o organizație non-guvernamentală a 3,5% din impozitul pe venit. Prin aceasta ai controlul asupra unei părți din taxele pe care oricum le-ai fi achitat către bugetul de stat! Dacă dorești să sprijini activitatea Asociației euRespect, completează și depune FORMULARUL 230 pînă la data de 15 MARTIE 2020.   

Asociaţia euRespect este o asociaţie creată din dorinţa de a iniţia, susţine şi promova schimbarea în societate. Fondurile strînse vor contribui la

LOGO euRespect_Proiecte responsabile

susţinerea activităţilor cu profil socio-cultural întreprinse de Asociaţia euRespect: • Acţiuni care au în vedere grupurile defavorizate, intergrarea în societate a persoanelor cu dizABILITĂȚI, respect pentru mediu şi pentru initiaţivele ecologice, organizarea şi implicarea în activităţi studenţeşti, încurajarea toleranţei şi a ajutorului reciproc, acţiuni de voluntariat; • Organizarea de campanii de conştientizare în vederea promovării abilităţilor persoanelor cu dizabilităţi din România şi iniţierea de activităţi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora.

 » Descărcarcă Formularul 230 dacă ai avut în 2019 (formularul este precompletat cu datele Asociației euRespect): 
  • venituri din salarii și asimilate salariilor;
  • venituri din pensii;
  • venituri din activităţi independente/ activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit;
  • venituri din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă; venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real; venituri din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.
Ai posibilitatea să direcționezi 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rând pentru susținerea inițiativei. Pentru aceasta bifează punctul II.2.  » Completați cu datele personale, cu majuscule și semnați formularul. Dacă nu cunoașteți suma care corespunde celor 3,5% din impozit, aceasta va fi calculată de către Administrația Financiară de care aparțineți. » Depuneți formularul sau trimiteți-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 15 MARTIE 2020. Adresele instituțiilor pot fi consultate AICI Formularul poate fi depus și online, prin intermediul serviciului ANAF „Spațiul privat virtual”, disponibil la adresa https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/.   Pentru detalii și simplificarea procedurii de depunere a formularelor contactați-ne pe Facebook sau pe pe asociația.eurespect@gmail.com   Vă mulțumim pentru sprijin!     descarca

MODEL DE COMPLETARE AL FORMULARULUI 230

Susține proiectele responsabile!

NOUL formular vă permite acum să direcționați 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține inițiativele euRespect, iar data finală de depunere a formularelor este 15 MARTIE 2020! Vă mulțumim pentru susținerea voastră constantă și vă invităm să ne fiți alături și în această campanie! Sprijinul vostru este esențial în activitatea noastră și avem încredere că ne veți fi alături.Astfel veți contribui în continuare la dezvoltarea de inițiative de promovarea a abilităților persoanelor cu diZABILITĂȚI, acțiuni de conștientizare și susținere a drepturilor acestora în vederea dezvoltării unei societăți incluzive.Tot ce trebuie să faceți:- descărcați formularul: http://bit.ly/Formular_euRespect- completați-l, avem un model de completare pe site-ul nostru: www.eurespect.ro/3-5-pentru-eurespect – aveți acum posibilitatea să direcționați 3,5% din impozitul pe venit doi ani la rînd, pentru aceasta bifați punctul II.2 al formularului- contactați-ne și vom depune noi formularul la ANAF sau îl puteți depune personal la agenția fiscală de care aparțineți.În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică.Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc. Vă mulțumim! 🙏 Împreună putem face mai mult!#SusținemIncluziunea #IncluziuneaContează#Accesibilitate=#ViațăActivă | Alex Luchici www.euRespect.ro

Publicată de euRespect pe Vineri, 24 ianuarie 2020

Imagini cu activitatea euRespect din campaniile anterioare:

foto 2% 2